روش هایی برای مزه دار کردن ماهی تیلاپیا

آخرین بروز رسانی: اسفند ۱۳, ۱۳۹۶

مزه دار کردن ماهی تیلاپیا

در این نوشته چند روش برای مزه دار کردن ماهی تیلاپیا ارائه خواهیم کرد. ماهی تیلاپیا و ماهی سالمون از خوشمزه ترین انواع ماهی ماهی به شمار می روند.

ماهی تیلاپیا بافت نرم و لطیفی دارد و بر خلاف تصور عموم یک نوع ماهی خاص نیست بلکه نام رده ای از ماهی هاست که شامل بیش از ۱۰۰ گونه ی مختلف می شود. پرورش این ماهی اقتصادی است و در دنیا پرورش آن بسیار رواج دارد.

 

روش اول مزه دار کردن با عسل و لیمو

در این روش ماهی تیلاپیا با استفاده از عسل و لیمو مزه دار می شود.

 

مواد لازم

۴ عدد فیله تیلاپیا

آب یک عدد لیمو ترش تازه

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

یک و یک دوم قاشق غذا خوری عسل

یک دوم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری پودر سیر

 

برای پخت

یک دوم فنجان آرد (آرد سفید یا آرد گندم کامل هر دو خوب است)

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل

یک تا دو قاشق غذا خوری روغن زیتون (برای سرخ کردن در ماهیتابه)

 

دستور تهیه

آب لیمو را با روغن زیتون، عسل، نمک، فلفل و پودر زیر با هم مخلوط کنید و ماهی را بین یک تا ۲۴ ساعت در یک ظرف در بسته درون ان بخوابانید. هر چه مدت زمان بیشتر باشد بهتر است. پس از آماده شدن برای پخت آرد و نمک و فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید. ماهی را از ظرف مواد مزه دار کننده در بیاورید در مخلوط آرد بغلتانید تا هر دو سمت به مواد آغشته شود و در ماهیتابه ای که ۲ قاشق روغن زیتون در آن گرم شده است قرار دهید تا سرخ شود. از لیموی تازه برای دورچین هنگام سرو استفاده کنید.

 

مواد لازم برای روش دوم مزه دار کردن

۲ عدد فیله ماهی تیلاپیا

یک قاشق غذا خور کره آب شده

به اندازه  یک قاشق چای خوری از مخلوط مزه دار کردن استیک مونترال (۲قاشق غذا خوری فلفل سیاه، یک قاشق غذا خوری خردل، ۲ قاشق چای خوری تخم ریحان، یک قاشق چای خوری تخم گشنیز، یک قاشق غذا خوری نمک، سک قاشق غذا خوری پودر سیر، یک قاشق چای خوی فلفل قرمز)

یک دوم قاشق چای خوری جعفری خشک

یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا

یک چهارم قاشق چای خوری پودر آویشن

یک هشتم قاشق چای خوری پودر پیاز

یک هشتم قاشق چای خوری نمک

یک هشتم قاشق چای خوری فلفل

پودر سیر به مقدار دلخواه

 

دستور تهیه

ماهی را در این مواد بخوابانید و در ظرفی که با کره چرب شده در فر ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۲۰ درجه سانتیگراد (سلسیوس) بپزید. ماهی ظرف ۱۰ دقیقه آماده ی سرو خواهد شد.

امیدواریم از این دو روش مزه دار کردن ماهی تیلاپیا لذت ببرید.

 

منبع

نوشته روش هایی برای مزه دار کردن ماهی تیلاپیا اولین بار در ایده شات پدیدار شد.

ایده شات

پربازدیدترین اخبار
طراحی سایت اصفهان

طراحی سایت اصفهان |طراحی سایت حرفه ای | سئو تضمینی سایت طراحی سایت اصفهان تیم طراحی سایت و سئو سایت وب یار به آدرس http://www.webyar.net ، بامجوز رسمی از نظام کامپیوتر کشور و دارای نماد اعتماد و نماد ساماندهی و با ۱۶ سال دانش تخصصی در زمینه طراحی وب سایت ,سئوسایت در گوگل و امنیت […]

طراحی سایت

طراحی سایت در اصفهان   طراحی سایت و سئو سایت در اصفهان   تیم طراحی سایت و سئو سایت وب یار به آدرس ، بامجوز رسمی از نظام کامپیوتر کشور و دارای نماد اعتماد و نماد ساماندهی و با ۱۶ سال دانش تخصصی در زمینه طراحی وب سایت , سئو سایت در گوگل ، ارسال […]

روسیه بزرگترین کشور دنیا با نژادی قدرتمند، فرهنگی متمایز و مناظر نفسگیر همواره توریست های زیادی را به خود جذب می کند. شاید حالا که سفر به قسمت هایی از این کشور بدون ویزا برای ایرانیان فراهم شده است بتوانیم با معرفی جاذبه های گردشگری و توریستی روسیه به شما اطلاعاتی درباره این کشور پهناور […]

زمان فعالیت دفتر وب یار در ایام نوروز                  یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار                                                                                            یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد را […]

همه‌ی ما یک کمد پر از لباس تابستانی زنانه می‌خواهیم، لباس‌هایی که هم زیبا و مد روز باشند هم مطمئن باشیم که آن‌ها را می‌توانیم با مد سال بعد هم بپوشیم! برای بسیاری رسیدن تابستان به معنای آن است که کمدشان را خانه‌تکانی کنند و انواع لباس تابستانی تازه را در آن جای دهند، لباس‌هایی […]

Mozilla Firefox آخرین نسخه از مرورگر وب محبوب فایرفاکس می باشد که اخیرا منتشر شده است.‏ این مرورگر به صورت کامل از HTML5 پشتیبانی می‌کند. نسخه جدید فایرفاکس برای مدیریت ساده‌ تر تب ها و پنجره ها ارتقا فوق العاده ای داشته است و اکنون در این نسخه شما ابزار های مختلفی را برای استفاده […]